top of page

Våra partners 

Skeppsholmen är en central plats och det ger oss fantastiska möjligheter att samarbeta med företagare ivårt närområde och därmed erbjuda ytterligare tjänster och produkter. För att säkerställa högsta kvalitetvid evenemang på Skeppsholmen har vi samlat ett nätverk av partners inom olika kategorier som är noggrant utvalda och kvalitetskontrollerade av oss. Dessa partners har gedigen erfarenhet av att arbeta i våra lokaler och är väl insatta i våra standarder för en framgångsrik evenemangsplanering och genomförande.

 

Vi ser fram emot att samarbeta med er för att skapa minnesvärda ögonblick och lyckade evenemang som kommer att överträffa dina gästers förväntningar.  

ARNUB-P0070-Exterior-Overview.16x9.webp

Hotell

Här presenterar vi stolt våra partnerhotell som ligger nära Skeppsholmen. Vi är glada över att samarbeta med dessa anrika och charmiga hotell, vilket ger dig möjlighet att bo bekvämt i anslutning till ditt evenemang på Skeppsholmen

Läs mer

Underhållning 

Vi är stolta över att kunna presentera våra partners inom underhållning, oavsett om du söker en DJ för att få gästerna att dansa natten lång, en livemusiker för att skapa en atmosfär som bara livemusik kan skapa eller klassisk musik för att addera en sofistikerad touch till ditt evenemang. Våra samarbetspartners är noggrant utvalda för att säkerställa att du får den bästa underhållningen som passar dina önskemål och behov.

Läs mer
The High Society_2.jpg
RIB-Transport41.jpeg

Aktiviteter

Här finner du ett brett utbud av aktiviteter för att göra ditt evenemang minnesvärt. Oavsett om det är isskulptering, vinprovning, en adrenalinfylld utflykt i ribbåt eller det spännande Skeppsholmsspelet så erbjuder vi genom våra partners något som passar alla.

Läs mer

Florister

Med skickliga florister som kan man förvandla evenemangslokal till en blomstrande dröm. Oavsett om du föredrar eleganta arrangemang eller färgglada och lekfulla dekorationer, så har våra partnerflorister expertisen för att skapa det perfekta blomsterarrangemanget som passar er. 

Läs mer
IMG_0565.HEIC

Våra Partners

THS Logga namn mail png.png
bottom of page