top of page

4 anledningar att anordna event och konferenser på Skeppsholmen 


Skeppsholmen, beläget mitt i Stockholms hjärta är en fantastisk och inspirerande plats för att arrangera event och konferenser. Här är fyra anledningar till varför detta pittoreska område är en utmärkt plats att välja för ditt nästa evenemang.1. Historisk charm och naturskönt i centrala Stockholm

Skeppsholmen har ett rikt historisk arv och har en charm som är svårslagen. Platsen är full med vackra byggnader med högt kulturhistoriskt värde. Närheten till havet ger känsla av lugn. Att ge dina deltagare möjlighet att njuta av det historiska arvet och den vackra naturen ger en extra dimension till din konferens eller event. Har du inresande gäster till ditt evenemang så är ju Skeppsholmen svårslaget när det gäller att uppleva Stockholm på bästa vis - på en av öarna som utgör vår fina huvudstad.

2. Lokaler för alla tillfällen


Vi på Skeppsholmsgruppen erbjuder en rad olika typer av lokaler. De är alla flexibla evenemangslokaler som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du planerar en intim workshop eller en storskalig konferens, finns det lokaler som rymmer ditt sällskap.

3. Fantastisk matupplevelse


Maten spelar en central roll vid event och konferenser, och på Skeppsholmen kan du förvänta dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Våra leverantörer erbjuder utsökt mat som är både nyskapande och smakfull. Du kan självklart skräddarsy din meny för att passa dina gästers smak och önskemål.

4. En plats för inspiration & kreativitet


Skeppsholmen är känd för att vara en plats som inspirerar. Den lugna omgivningen, kombinerat med närheten till stadens centrum, gör det till en idealisk plats att hålla produktiva möten och kreativa workshops. Att komma bort från kontoret och vardagens distraktioner kan öppna upp för nya idéer och lösningar.

Sammanfattningsvis är Skeppsholmen en plats som har allt du behöver för att göra ditt nästa event eller konferens minnesvärd.


Med sin historiska charm, flexibla evenemangslokaler, goda mat och inspirerande atmosfär är Skeppsholmen ett utmärkt val för företagsevenemang i Stockholm.


Varmt välkommen med er förfrågan!


Kommentare


bottom of page