top of page

4 värdefulla tips för dig som planerar er nästa konferens


Här är fyra värdefulla tips för er som ska anordna konferens:

  1. Tydliga mål och syften: Innan du planerar konferensen, se till att tydligt definiera era mål och syften. Vad vill ni uppnå genom konferensen? Är det att främja samarbete, öka kunskap eller kanske stärka teamandan? Genom att ha klara mål kan du skapa en konferensagenda och aktiviteter som är anpassade för att uppnå önskade resultat. Sätt upp tydliga mål med alla aktivteterna och gå igenom efter.

  2. Interaktiva och engagerande aktiviteter: Konferenser behöver inte bara vara långa presentationer. För att hålla deltagarna engagerade och aktiva under hela dagen, inkludera interaktiva och engagerande aktiviteter såsom grupparbeten, teambuildingövningar och varför inte case-studier? Detta skapar en dynamik som främjar lärande och interaktion.

  3. Balans & Variation: Se till att skapa en balans mellan olika typer av aktiviteter och ämnen under konferensen. Variera mellan föreläsningar, paneldebatter, interaktiva sessioner och avslappnade nätverkstillfällen. Detta hjälper till att hålla deltagarna engagerade och ger dem möjlighet att utforska olika ämnen och interagera med sina kollegor på olika vis.

  4. Ta vara på omgivningen: Välj Skeppsholmen som verkligen erbjuder en inspirerande och naturskön miljö mitt i city för konferenser och företagsevent. Att byta miljö och komma bort från kontoret ger en förnyad energi till deltagarna. Se till att utnyttja den omgivande miljön, låt oss hjälpa er att organisera aktiviteter utomhus eller ha pauser där deltagarna kan utforska och njuta av Skeppsholmen och den fantastiska historien här på ön.


Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att skapa en minnesvärd konferens!

!

bottom of page