top of page

Att se glädjen och tillfredsställelsen hos de som upplever evenemang här på Skeppsholmen är min rolls största belöning
MÖT TEAMET: Matilda Grünberger Grundare & Ägare Skeppsholmsgruppen 

 

Vad fick dig att välja att arbeta på Skeppsholmsgruppen och hur har din resa här varit hittills?  

Jag är en av grundarna av Skeppsholmsgruppen och jag kan säga att det var platsen som valde mig. Jag blev tillfrågad 2016 att hyra ut Eric Ericsonhallen och det var så min resa började här på denna vackra plats. Resan har varit otroligt spännande och jag drivs av att se vad som väntar bakom nästa hörn. Vi har verkligen vuxit snabbt och har förmånen att arbeta med riktigt spännande kunder men även privatpersoner som väljer Skeppsholmen för viktiga stunder som bröllop, dop men också minnesstunder. Det är en bred kundportfölj och allt har sin charm och vi alla känner stort ansvar och tacksamhet för alla uppdrag. 


Hur ser dina dagar på jobbet ut?  

Jag har en bred roll vilket passar mig då jag får utlopp för min kreativitet. Att jag också är lösningsorienterad kommer väl till pass när man arbetar med det vi gör. Jag har bakgrund från restaurang- och musikbranschen, vilket ger mig bred erfarenhet inom evenemang. Utöver operativa sysslor så innebär min roll också ledning för vårt team här på Skeppsholmen. En annan viktig del är att arbeta med att utveckla vår affär och erbjudande så att vi alltid erbjuder attraktiva och aktuella mötes- och evenemangsmöjligheter och på så vis bidrar vi också till ökad intäkt och exponering för oss och våra samarbetspartners. 


Kan du dela med dig av några av de mest minnesvärda ögonblicken eller evenemangen du har varit med om under din tid på Skeppsholmsgruppen? 

Alla evenemang är minnesvärda på sitt sätt. Det är det är det vi gör – skapar minnen för våra kunder. Vi lägger mycket fokus på att alla ska lämna Skeppsholmen nöjda och med en stark vilja att komma tillbaka. 


 Vilka egenskaper och färdigheter anser du vara mest värdefulla för att lyckas i din roll på Skeppsholmsgruppen? 

Jag är en bra människokännare och kan tidigt läsa av och förstå vad kunden vill skapa. Min långa erfarenhet att arrangera företagsevent i mitt tidigare bolag åt en stor variation av kunder i olika typer av miljöer både i Sverige och utomlands gör att jag vet vad som fungerar och jag har även ett brett leverantörsnät vilket är värdefullt. 

 

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig? Finns det några specifika projekt eller ansvarsområden som du vill lyfta? 

Många spännande möten med både kunder och samarbetspartners. Jag jobbar mycket med affärsutveckling och leder vår fantastiska personal samt utvecklar och förbättrar våra lokaler och vårt erbjudande till kunderna. 


Skeppsholmsgruppen betonar vikten av att skapa minnesvärda upplevelser för kunderna. Kan du dela med dig av en berättelse där du och ditt team lyckades överträffa kundens förväntningar? 

Jag älskar att finjustera detaljerna så att våra gäster och kunder får en upplevelse som överträffar deras förväntningar. 


Hur ser du på Skeppsholmsgruppens framtid?   

Jag är så otroligt stolt över vår produkt. Som ägare av bolaget är det en spännande och stundtals kraftiga svängar i vår utvecklingsresa. Min älskade pappa, som också var egen företagare, sa alltid: "Det ordnar sig alltid." Det är något jag bär med mig när jag tar mod till mig att ta nästa steg.  Jag och min partner & medgrundare Elin har verkligen tagit stora steg de senaste åren.  


De unika lokalerna här på ön, alla med olika karaktär ger oss en enorm bredd, vilket är fantastiskt. Jag tycker det är så roligt att öppna våra kunders kreativa tankebanor och visa dem alla möjligheter som finns här, antingen i en enskild lokal eller genom att låta deras gäster uppleva flera platser i kombination med varandra. Det är verkligen en ynnest att få erbjuda detta och att kunna genomföra alla dessa härliga evenemang på en och samma magiska plats - mitt i hjärtat av Stockholm. 


Att skapa evenemang, upplevelser och minnen som består är verkligen min passion och min drivkraft. Att se människor njuta, skratta och skapa minnen som de kommer att bära med sig under lång tid är det som motiverar mig mest. Varje evenemang är en möjlighet att skapa något unikt och minnesvärt, och jag strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och lämna ett bestående intryck hos mina kunder och deras gäster.  

 

Genom kreativitet, noggrannhet och en stor portion engagemang arbetar jag för att skapa upplevelser som berör och inspirerar. Att se glädjen och tillfredsställelsen hos dem som deltar är min största belöning och den främsta anledningen till att jag fortsätter att driva på för att skapa magiska stunder som kommer att leva kvar i minnena långt efter att evenemanget har avslutats. 

 

Opmerkingen


bottom of page