top of page

Boka en av Stockholms vackraste lokaler för livets viktigaste stunder
Skeppsholmen och Eric Ericsonhallen är inte bara en unik och vacker plats för evenemang, det är en plats som är perfekt för betydelsefulla ögonblick i livet.

Byggnaden ligger på en höjd med Kungliga slottet och Gamla stan som en fond. Den har en fri yta på 600 kvm och en enorm takhöjd.


Med sin imponerande arkitektur och historiska atmosfär ger hallen en känsla av dignitet och värdighet vid varje tillfälle. Den eleganta och mångsidiga lokalen kan anpassas efter behov och önskemål, vilket gör det möjligt att skapa en personlig och unik upplevelse för just era önskemål och ert syfte.


Vare sig det är ett storslaget bröllop med vackra dekorationer och festligheter, en disputation där kunskap firas, ett dop som markerar en ny början eller en begravning eller minnesstund för att hedra och minnas en älskad person, så erbjuder hallen en atmosfär som förstärker betydelsen och upplevelsen av dessa ögonblick.

Planerar du företagsevenemang så är det en lokal som fungerar väl för även dessa tillfällen. Konferenser, föreläsningar eller kanske er nästa företagsfest?

Kapacitet:

Max: 554 personer

Middag: 430 personer

Mingel: 500 personer

Konferens: 430 personer Konsert: 400 personer


Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

Välj Eric Ericsonhallen för att fira eller hedra - detta är en plats för alla livets viktiga stunder!


bottom of page