top of page

Boka en förtrollande julupplevelse på Skeppsholmen i centrala Stockholm!


Här på Skeppsholmen har vi oändliga möjligheter att skapa en minnesvärd julfest oavsett om ni är ett mindre sällskap som vill njuta av en intim och mysig atmosfär eller om ni är ett stort sällskap som vill fira in julen tillsammans. Vi har möjlighet att erbjuda upplägg för upp till 1000 personer. Våra magnifika lokaler står redo att välkomna er till en värld av vintercharm och glädje.

Vi strävar efter att göra ert julbord och er fest till en unik upplevelse, och därför samarbetar vi med noggrant utvalda matleverantörer som förstår vikten av att erbjuda det allra bästa. Vårt team av experter kommer att arbeta tillsammans med er för att skapa en måltid som tillfredsställer era gastronomiska önskemål. Ni kommer att få avnjuta kulinariska mästerverk, allt från traditionella svenska julrätter till inspirerande moderna tolkningar.

När ni kliver in i våra lokaler kommer ni att omedelbart förföras av den förtrollande atmosfären. Njut av ett sagolikt uppdukat julbord med vackra dekorationer som förhöjer julkänslan.
Denna vinterkväll kommer att bli en minnesvärd stund -

varmt välkommen med er förfrågan!
Comments


bottom of page