top of page

En sommarhälsning från oss

Uppdaterat: 31 juli 2023


Matilda Grünberger & Elin Dahlkvist Frid

Kära vänner, kunder och alla ni andra som följer oss här!


Hoppas ni njuter av den underbara sommaren!

Vi vill ta tillfället i akt att skicka er en hälsning från oss.


Vi har haft en fantastisk första halva av året, där vi fått möjligheten att arrangera otroliga evenemang i våra unika och inspirerande lokaler på Skeppsholmen. Vi minns med glädje våra Candle Light-konserter, där Queen hyllades i regi av Fever. Silent yoga-evenemangen har också varit en succé, där deltagarna kunde njuta av lugn och ro mitt i stadens puls.


Dessutom har vi haft äran att vara en del av en fantastisk gala i regi av Ciceron Group. Guldhemmet är ett initiativ av Hemnet, skapad för att hylla enastående insatser inom fastighetsmäklar- och bostadsutvecklarbranschen från året som gått. Galan med middag hölls i Eric Ericsonhallen.


Vi är också väldigt stolta över att ha haft kunglig närvaro på Skeppsholmen, då Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel deltog på Förintelsens minnesdag 2023.


Vi ser fram emot hösten med spännande planer som kommer att ta oss ännu längre och ge oss möjlighet att erbjuda er fler element som skapar förstklassiga evenemang och upplevelser.


Om ni har några idéer eller projekt som ni tror att vi kan hjälpa er med, tveka inte att höra av er.


Njut av sommaren som är kvar, skapa minnen som värmer hjärtat och besök gärna vår hemsida när du ligger där i hängmattan och se om något passar er för ert nästa evenemang.


Vi önskar er alla en fortsatt underbar sommar!


Varma hälsningar,

Matilda & Elin med team

Skeppsholmsgruppen


bottom of page