top of page

Exceptionella företagsfester på Moderna Museet med storslagen inramning


Välkommen till Moderna Museets restaurang och festvåning – en plats där företagsevenemang blir upplevelser som din anställda minns. Belägen mitt på Skeppsholmen, omgiven av historisk charm och spektakulär utsikt är det en perfekt plats skapa oförglömliga stunder.


Restaurangen och festvåningen har en storslagen inramning – med utsikt över Skeppsholmens gamla båtar vid kajkanten och bortom vattnet, majestätiska Strandvägen och Djurgården. Oavsett årstid eller tid på dagen, bjuder denna plats på en livlig och inspirerande atmosfär som ger ditt evenemang en unik karaktär. Här arrangerar vi allt från företagsfester och middagar till bröllop och eleganta mingel.


Anpassad upplevelse:

Vi förstår vikten av att skapa skräddarsydda evenemang som speglar din vision. Vårt team arbetar nära dig för att forma och utforma museets olika rum efter dina specifika behov och önskemål. Med flexibilitet som ledstjärna skapar vi den perfekta inramningen för att din företagsfest ska bli precis som du tänkt dig.


Matsensationer:

Matupplevelse är viktig. Vi sätter hållbarhet, kreativitet, innovation och smak i centrum för varje rätt.


Möjligheter och kapacitet:

Middagar för upp till 300 personer och mingel för upp till 1200 personer kan enkelt arrangeras i den rymliga restaurangen och foajé.
bottom of page