top of page

Upptäck Skeppsholmen - En oas av kultur, historia och naturskönhet mitt i hjärtat av Stockholm!


Gäster kliver i land längs landgången vid Skeppsholmens västra kaj. I fonden Slottet och Norrström mot Kungsträdgården år 1901.

Älskade Skeppsholmen, en underbar plats som har lockat besökare och gäster genom århundradena. Med sin rika historia, spektakulära omgivningar och centrala läge har ön verkligen blivit en av Stockholms mest eftertraktade destinationer och en plats för evenemang med guldkant.


Skeppsholmen bjuder på en perfekt kombination av gammalt och nytt, där de historiska byggnaderna och den vackra naturen möter modern konst och kreativitet.


För historieintresserade är Skeppsholmen verkligen en levande tidskapsel. Utforska de gamla försvarsverken och ta del av berättelserna om krig och fred som präglat denna plats genom århundradena. Ta en promenad genom de pittoreska kvarteren och beundra den vackra arkitekturen som speglar öns historia som marinbas och skeppsbyggnadsplats genom århundradena.


För den som söker en minnesvärd och exklusiv upplevelse kan vi på Skeppsholmsgruppen verkligen erbjuda enastående möjligheter. Oavsett om du planerar ett bröllop, en företagsevent eller en privat fest, så har vi den perfekta lösningen för att göra din upplevelse unik och minnesvärd. Med vår expertis, passion och vackra lokaler kan vi skapa en upplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar.


Ge dig själv och dina gäster en oförglömlig upplevelse på Skeppsholmen.

Varmt välkommen med er förfrågan!

FOTOGRAFI

Gäster kliver i land längs landgången vid Skeppsholmens västra kaj. I fonden Slottet och Norrström mot Kungsträdgården år 1901.

FOTOGRAF: Okänd.

BILDNUMMER: E 28878

Stadsmuseet i Stockholm

Comments


bottom of page