top of page

INSPIRATION – Vad är en minimässa och hur lyckas ni skapa den perfekta?TIPS! Så skapar ni framgångsrika minimässor!

Att arrangera en minimässa är ett smart sätt att locka rätt målgrupp att lära känna er och ert utbud. En minimässa ger utrymme för interaktion och affärsutbyte på ett mindre, mer överskådligt sätt. En plats som verkligen står ut för att arrangera sådana evenemang är Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen, en perfekt venue för att anordna en minimässa.

Vad är en Minimässa?

En minimässa är ett koncept som möjliggör för olika aktörer att samla flera parter inom en specifik bransch eller nisch. Denna mindre skala skapar en intim atmosfär som främjar meningsfulla interaktioner och affärsrelationer. Minimässor är idealiska för företag, organisationer och branschexperter som vill presentera produkter, tjänster, nätverka eller dela kunskap inom ett fokuserad men ändå avslappnat format.

Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen: Den perfekta platsen för minimässor!

Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen är en idealisk plats för arrangemang av minimässor. Denna imponerande lokal har kapacitet att ta emot stora sällskap på flera hundra personer samtidigt som den ger en intim känsla för mindre evenemang. Dess flexibilitet gör den lämplig för 10-40 utställare, beroende på behovet av utställningsyta. Oavsett om det är publika event eller företag som vill visa upp produkter på ett lättillgängligt sätt, är Eric Ericsonhallen det perfekta valet. Lokalen är oerhört vacker och pampig och svårslagen med sitt centrala läge med vidunderlig utsikt mot Kungliga Slottet och Skeppsbron.
Fyra tips för att lyckas med minimässor i Eric Ericsonhallen:IDENTIFIERA DIN MÅLGRUPP

Varierade minimässor för diverse Målgrupper Eric Ericsonhallens mångsidighet gör den idealisk för olika typer av minimässor. Exklusiva klockutsällningar, matmässor med flera krögare, vinmässor och bröllopsmässor är bara några exempel på evenemang som har framgångsrikt hållits här. Den centrala platsen gör det också lättillgängligt för alla deltagare.


SLÄPP LOSS KREATIVITETEN OCH UTNYTTJA LOKALENS MÖJLIGHETER TILL DIN FÖRDEL


Flexibilitet för anpassning och kreativitet: En av de mest betydande fördelarna med Eric Ericsonhallen är dess otroliga flexibilitet. Lokalen kan anpassas och omformas efter önskemål och behov. Detta ger arrangörer möjlighet att skapa en unik atmosfär och design för varje minimässa, vilket gör varje evenemang on brand och minnesvärt.


SÅ LYCKAS DU SAMLA PÅVERKARNA INOM DIN BRANSCH


Influencer- & pressvisningar: Eric Ericsonhallen är perfekt för att samla press och influencers för exempelvis pressvisningar av nyheter. Den pampiga och exklusiva inramningen av lokalen gör den till en perfekt plats för att skapa uppmärksamhet kring nya produkter och tjänster. Atmosfären ger ett imponerande första intryck och skapar en positiv koppling till de presenterade varumärkena. Dessutom är det en plats många vill besöka och chansen att din gästlista blir tillfredställande är större om platsen och lokalen är attraktiv och lockande.


SÅ SKAPAR DU KÄNSLAN AV EXKLUSIVITET

Skapa exklusiva upplevelser för utvalda grupper: Eric Ericsonhallen har blivit platsen för exklusiva upplevelser riktade till särskilda målgrupper. Genom att hålla evenemang som exklusiva produktutställningar eller vinmässor med möjlighet att rikta in sig på specifika intressenter och skapa en mer personlig upplevelse.Intresserad av att veta mer? Kontakta oss idag för en visning så berättar vi mer om alla möjligheter!


bottom of page