top of page

Kunglig glans, 4000 ledljus, tillväxt & nya spännande samarbeten

Uppdaterat: 19 dec. 2023

Årskrönika med Elin & Matilda på Skeppsholmsgruppen - höjdpunkter från 2023!
Året som gått har varit en fartfylld resa för Skeppsholmsgruppen!

Grundarna och ägarna Elin Dahlkvist Frid och Matilda Grünberger blickar tillbaka på ett år fyllt av framgångar, minnesvärda event och spännande samarbeten. 

  

Ökad efterfrågan på tjänster och lokaler 


Skeppsholmsgruppen har sett en ökad efterfrågan på sina tjänster och lokaler. Elin och Matilda konstaterar att fler företag och organisationer söker unika och inspirerande platser för sina evenemang. Gärna centralt då det är enkelt för alla gäster att ta sig till location och hem efter.  


Trots branschens nedgång har Skeppsholmsgruppen upplevt tillväxt och fler har upptäckt destinationen på Skeppsholmen. 


Nytt samarbete med Ångfartygen Motala Express och Ångslupen Fritjof 


Under sommaren inledde Skeppsholmsgruppen ett spännande samarbete med ångfartygen Motala Express och Ångslupen Fritjof. Detta samarbete möjliggör en unik kombination av båtupplevelser och fantastiska lokaler, vilket Elin och Matilda ser fram emot när våren och sommaren närmar sig. 


Fantastiska event har genomförts 


Året har präglats av fantastiska evenemang på Skeppsholmsgruppens olika platser. Eric Ericsonhaellen har varit värd för imponerande event och förblir en populär plats för minnesvärda tillställningar. Moderna Museet har varit platsen för storskaliga evenemang med möjlighet att arrangera mingel för upp till 1200 personer mitt i hjärtat av Stockholm. Elin och Matilda är stolta över att kunna erbjuda en variation av fantastiska lokaler för sina kunders evenemang. 

  

Exempel på lyckade event som har genomförts på Skeppsholmen inkluderar: 


- Arla Guldko 

- DI Gasellen 

- The Inner Development Goal Summit 2023 

  

Mångsidiga evenemangskombinationer 


Många kunder har valt att kombinera olika lokaler hos Skeppsholmsgruppen under sina evenemang. Det kan handla om att ha konferens på dagen i Mindepartementet och avsluta med middag och fest i Eric Ericsonhallen. Dessutom har Skeppsholmen varit värd för många framstående konserter. Ett särskilt populärt evenemang har varit Candle Light-konserter i Eric Ericsonhallen. Med cirka 4000 LED-ljus och vacker musik har detta evenemang lockat många och kommer att upprepas nästa år. 


Kunglig närvaro under Förintelsens Minnesdag 


Skeppsholmen är en plats med kunglig historia och under 2023 har ytterligare kunglig historia skrivits. Skeppsholmsgruppen hade äran att vara värd för kunglig närvaro av HKH Kronprinsessan Victoria & Prins Daniel under Förintelsens Minnesdag. Detta betonar den unika och prestigefyllda position som Skeppsholmsgruppen innehar. 


Minimässor och partnersamarbeten 


Under året har flera kunder valt att arrangera minimässor på Skeppsholmsgruppens platser. Att ordna minimässor har visat sig vara ett smart sätt att locka rätt målgrupp och möjliggöra ökad interaktion och affärsutbyte på ett intimt sätt. Skeppsholmsgruppen har framgångsrikt knutit till sig flera partners under året och kommer lansera en partnersida i januari. Läs mer om minimissor här.  


Expansion av teamet och förbättring av varumärkespositionen 


Skeppsholmsgruppen har inte bara expanderat sina lokaler och tjänster utan har också satsat på att stärka sitt team. Bilal Said har nyligen tillträtt som Projektledande Sales Manager för att ytterligare stärka Skeppsholmsgruppens position inom event- och mötesindustrin.


Fokus har också legat på att arbeta med varumärket i digitala kanaler. Utöver detta arbetas det med projektet Destination Skeppsholmen som Elin & Matilda kommer att presentera under nästa år. 


Framtidsplaner  inför 2024


Inför det kommande året ser Elin och Matilda fram emot att fortsätta erbjuda fantastiska evenemangsupplevelser. De betonar vikten av att fortsätta utvecklas, lyssna på kundernas behov och vara en innovativ kraft inom branschen.


Skeppsholmsgruppen fortsätter vara en plats där historiska och moderna element möts för att skapa minnesvärda stunder och evenemang. Året som gått har varit en framgångsrik resa, och framtiden ser lika spännande ut för Skeppsholmsgruppen. Läs mer om Skeppsholmens historia här.

 

Med det önskar Elin & Matilda med team alla kunder & parters en riktig God Jul & Gott nytt År! 

bottom of page