top of page

MÖT TEAMET: Jag älskar storslagna events med mäktiga effekter och lyckliga gäster

Uppdaterat: 27 okt.TEAM SKEPPSHOLMSGRUPPEN

Lär känna:

Elin Dahlkvist Frid Delägare & Grundare


Varför valde jag Skeppsholmsgruppen? Det är en fråga som ofta ställs, och mitt svar är enkelt – jag kände att det vilade en magi på denna vackra ö och att här vill jag vara och verka. Jag är ägare, eventprojektledare och allmän driftschef här och det har varit en av de mest spännande och givande resorna i mitt liv hittills.

Mina dagar på Skeppsholmsgruppen är fyllda av kreativitet, ansvar och faktiskt massor med lycka. Jag får äran att planera och genomföra fantastiska events, allt från mäktiga galor till exklusiva styrelsemiddagar. För mig handlar det om att skapa minnesvärda ögonblick för våra kunder. Jag älskar att se lyckliga gäster dansa under Eric Ericsonhallens kupol eller hjälpa till att arrangera en minnesstund där människors livshistorier hedras. Det är ett privilegium att vara en del av dessa stunder.


Egenskaper och färdigheter som jag anser vara avgörande i min roll inkluderar fingertoppskänsla, service och lyhördhet. Med nästan 15 år som bröllopskoordinator har jag utvecklat dessa färdigheter väl. Att skapa en atmosfär av trygghet och förväntan är lika viktigt i mitt arbete som det är att ha glada gäster på våra evenemang.


En typisk arbetsdag för mig innebär att planera och genomföra events, ta hand om vår fantastiska personal och se till att allt flyter smidigt. Jag ansvarar också för att upprätthålla våra relationer med våra uppdragsgivare och fastighetsägare här på Skeppsholmen. Jag har förmånen att dricka många koppar kaffe per vecka med inspirerande människor som en del av mitt arbete och jag älskar det!


Skeppsholmsgruppen strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. Det vackra ligger ofta i det enkla och i detaljerna men det enkla och att faktiskt ha koll på alla dessa detaljer, som utgör helheten, kräver många timmars planering.

När jag ser framåt tror jag att Skeppsholmsgruppen alltid kommer vara ett utmärkt alternativ för evenemang. Vi är starka, kompetenta och tidlösa. Genom att erbjuda närhet till city, en genuin miljö och en unik atmosfär, tror jag att vi kommer att fortsätta att blomstra och vara en ledande aktör även vidare.


Skeppsholmsgruppen har gett mig möjligheten att vara med och skriva en bit historia på en kulturhistorisk viktig plats som Skeppsholmen är och jag ser fram emot att vara en del av företagets spännande framtid. ✨🏰

bottom of page