top of page

Mindepartementet på Skeppsholmen - en vacker lokal med mycket karaktär!

Upptäck den unika charmen i Mindepartementet, en vacker byggnad med anor från 1700-talet, som har förvandlats till en charmig evenemangslokal.Här kan du låta historiens vingslag förföra dina gäster samtidigt som ni njuter av moderna bekvämligheter för dina festliga tillställningar, konferenser och kurser.

Byggnaden har en fascinerande historia med sin början på 1730-talet. Huset byggdes som ett förrådshus för flottan och deras förvaring av färskvatten, senare användes det som en artilleriverkstadsbyggnad. När sjöminor blev en viktig del av flottans strategi byggdes Mindepartementet om och var centrum för tillverkning och underhåll av sjöminor.


Efter en omfattande renovering är Mindepartementet nu en elegant festvåning. Lokalen är luftig och ljus med fönster i två väderstreck. Här kan du och dina gäster njuta av mingel på den privata terrassen som vetter mot vattnet. Utsikten över Strandvägen är enastående och kommer garanterat att imponera.


Oavsett om du planerar en företagskonferens eller en festlig tillställning så har Mindepartementet allt du behöver. En fullt utrustad bar och en entréhall ingår i lokalhyran, och det finns även möjlighet att använda projektor för presentationer eller för att sätta stämningen med bilder och filmer..


Ge dina gäster en upplevelse utöver det vanliga och välj Mindepartementet för ditt nästa evenemang. Kombinationen av historisk charm, moderna faciliteter och den oslagbara utsikten kommer att göra ditt arrangemang till en minnesvärd upplevelse för alla inblandade.


Välkommen till Mindepartementet – där historia möter nutid!bottom of page