top of page

MÖT TEAMET: Mitt favoritcitat formar mitt sätt att arbeta; “När du nått bergets topp fortsätt opp“


TEAM SKEPPSHOLMSGRUPPEN

Lär känna: Hanna Åkerström

Sales Representative


Här på Skeppsholmen har det skapats fantastisk historia genom århundradena.


Varje dag skriver vi som arbetar på denna vackra ö en bit ny historia tillsammans med våra kunder.


Lär känna Hanna som arbetar som säljare här hos oss!

Vad fick dig att välja Skeppsholmsgruppen och hur har din resa här varit hittills? - Jag lockades till Skeppsholmsgruppen av flera skäl. För det första det natursköna läget, kombinerat med närheten till stadens puls, helt enastående. Det är en produkt som jag verkligen är stolt över och brinner för.


För mig är det viktigt att mäta passionskoefficienten på den produkt man representerar och för mig är den oerhört hög när det gäller Skeppsholmen och våra erbjudanden. Det händer helt klart något härligt i kroppen när man går över bron till denna fantastiska plats.


Jag föll pladask för platsen och människorna här redan på första intervjun. De otroligt drivna och kreativa entreprenörerna som äger företaget, Elin & Matilda. Deras engagemang, kompetens och driv, tillsammans med den underbara humor och värme de förmedlar, gjorde valet väldigt enkelt.

Min resa på Skeppsholmsgruppen har varit otroligt spännande hittills. Som första anställd i bolaget i januari 2022 har det varit en hisnande färd på femmans växel, även i kurvorna. Bolaget och organisationen har utvecklats enormt, och vi har en härlig resa framför oss. Min roll är som säljare inom segmentet MICE (Möten, Incentives, Konferenser, Events).


Kan du dela med dig av några av de mest minnesvärda ögonblicken eller evenemangen du har varit med om under din tid på Skeppsholmsgruppen?


- Jag har verkligen haft förmånen att vara involverad i många minnesvärda ögonblick. Jag tycker att mina arbetsuppgifter ger otroligt mycket.


Att ha en tjänst som är så varierande gör att många roliga händelser och minnen skapas varje dag. Jag arbetar med införsäljning, visningar, behovsanalyser och tar fram offerter.


I min roll följer jag hela säljprocessen och det är fantastiskt kul. Ett område som jag brinner extra mycket för är eventbolagen och att vara en resurs till dem.


Vilka egenskaper och färdigheter anser du vara mest värdefulla för att lyckas i din roll på Skeppsholmsgruppen?


- I min roll är det avgörande att ha erfarenhet från branschen. Med min 25-åriga erfarenhet från eventindustrin och besöksnäringen har jag skaffat mig en solid grund.


Jag har haft förmånen att arbeta hos fantastiska företag och koncepthotell, som Icehotel och The Winery Hotel. Riktigt spännande produkter och jag har tagit med mig mycket kunskap från de välskötta och inspirerande varumärkena.


En före detta chef lärde mig att kreera, sälja och genomföra vad helst jag ville och trodde på, han sa ofta; ”Har vi det inte så skapar vi det” det är något som stannat kvar i mitt tänk, oavsett vad jag arbetat med – ingenting är omöjligt!

Min roll här handlar om att förstå och förmedla vårt värde till våra kunder och för att lyckas krävs en gedigen erfarenhet från branschen samt en brinnande passion för den. Jag tror att det är detta som gör det möjligt för mig att verkligen förstå och uppfylla våra kunders behov.


Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?


- En typisk arbetsdag kan vara mycket varierande och det är det som gör den så spännande. Från visningar av våra fantastiska lokaler till att se våra kunders visioner bli till verklighet är något alldeles speciellt.


Skeppsholmsgruppen betonar vikten av att skapa minnesvärda upplevelser för kunderna. Kan du dela med dig av en berättelse där du och ditt team lyckades överträffa kundens förväntningar?


-Ett minnesvärt ögonblick var när vi anordnade en kundaktivitet ombord på Briggen Tre Kronor af Stockholm som ingår i vår produktportfölj.


Det var fantastiskt att vara en del av skapandet och genomförandet av detta evenemang. Att se våra kunder njuta av stunden samtidigt som vi fick presentera vårt erbjudande och produkter blev perfekt.


Vi sitter och planerar nya kundaktiviteter just nu så man får gärna höra av sig till mig om man är intresserad av att bjudas in. Det är bara att skicka ett mail till mig!


Hur ser du på Skeppsholmsgruppens framtid?


Jag ser en ljus framtid för Skeppsholmsgruppen. Jag är övertygad om att vi kommer att fortsätta att öka vår varumärkeskännedom och ta fler marknadsandelar.


Vi har under året jobbat mycket med att stärka vårt varumärke och öka vår synlighet. Vi nyanställer också och kommer inom kort stärka upp vår säljorganisation.
Med vårt unika och högkvalitativa erbjudande, tillsammans med en stark passion och kompetens, är vi väl rustade för framtiden.

Vi kommer också att blicka utanför Sveriges gränser och sträva efter att locka fler internationella gäster. Vårt mål är att visa upp vår fantastiska huvudstad genom evenemang mitt i city. Vi är en passionerad och sammansvetsad grupp, redo att ta oss an framtiden. Jag bär alltid med mitt favoritcitat i bakhuvudet; “När du nått bergets topp fortsätt 'opp' ” (Ulf Lundell).Comments


bottom of page