top of page

Segling och konferens på Briggen Tre Kronor af Stockholm!

Uppdaterat: 18 juli 2023

SEGLING & KONFERENS

Tre Kronor af Stockholm, tidigare känd som Stockholmsbriggen är otroligt vacker. Med sin fasta kajplats utanför Kolskjulet på Kastellholmen i Stockholm har Tre Kronor blivit en symbol för segling och Stockholm.


Vi erbjuder en oförglömlig seglingsupplevelse på detta vackra fartyg. Vid seglingar kan vi ta emot upp till 45 deltagare, där alla kan sitta bekvämt i salongen samtidigt. För middagssittningar rekommenderar vi dock en maxgräns på 38 personer för att garantera optimal komfort.


Förutom seglingar erbjuder vi även konferensmöjligheter ombord, även när fartyget ligger vid kaj. I vår stora salong, som också fungerar som konferensrum, finns plats för 38 till 45 personer beroende på önskad sittning. Ombord finns även modern AV-utrustning med projektor, mikrofoner och ljudanläggning för presentationer och föredrag.


Under många år har Briggen och besättningen Till Kust (BTK) arbetat engagerat med initiativet Hållbara Hav och Expedition Rädda Östersjön för att sprida kunskap om de utmaningar som Östersjön står inför. Genom att segla med Tre Kronor bidrar du även du till Östersjöns återhämtning och visar ditt engagemang för en hållbar framtid.
Välkommen att kontakta oss för mer information!コメント


bottom of page