top of page

Upplev lite av Beijing mitt på Skeppsholmen!


Upptäck den fascinerande konferenslokalen Beijing på Östasiatiska Museet!

Om du letar efter en imponerande plats för ditt nästa evenemang, behöver du inte leta längre än Beijing Auditorium på Östasiatiska Museet. Denna fantastiska lokal har allt du behöver för att skapa en minnesvärd och framgångsrik konferens, årsmöte, mingel eller event. Med en kapacitet på upp till 100 personer och en flexibel interiör som kan anpassas efter dina behov, är Beijing verkligen en pärla!


En av de mest framträdande egenskaperna i denna vackra lokal är dess stilrena asiatiska atmosfär. Inredningen är omsorgsfullt utformad för att ge en känsla av elegans. Det är en plats där moderna möter traditionella influenser och skapar en unik och inspirerande atmosfär för dina gäster. Dessutom ligger lokalen i markplan, intill museets bibliotek, vilket ger en känsla lugn.
När det gäller teknisk utrustning behöver du inte oroa dig. Beijing Auditorium är fullt utrustad för att möta dina behov. Med en talarstol, hörslinga och trådlösa mikrofoner kan du vara säker på att ditt budskap når fram tydligt och kraftfullt till varje deltagare. Dessutom finns det en projektor och en projektorduk för att visa presentationer och visuellt stöd. Ljudanläggningen är av hög kvalitet och säkerställer att varje talare hörs på bästa möjliga sätt.


Beijing sträcker sig över en yta på 104 kvadratmeter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma upp till 100 personer bekvämt. Oavsett om du planerar en stor konferens med flera talare eller en intimare sammankomst, kan denna mångsidiga lokal enkelt anpassas efter dina önskemål.


Föreställ dig att hålla din nästa konferens eller evenemang i denna vackra och inspirerande miljö. Dina gäster kommer att imponeras av den unika atmosfären och du kan vara säker på att de kommer att minnas tillfället länge. Beijing Auditorium på Östasiatiska Museet är en plats som verkligen sticker ut och ger en känsla av prestige och elegans.


Boka Beijing för ditt kommande evenemang! Oavsett om det är en konferens, ett årsmöte, ett mingel eller något annat, kommer denna unika och välutrustade lokal att ge en imponerande inramning för ditt arrangemang. Låt Östasiatiska Museet och deras Beijing Auditorium bli platsen där din nästa framgångshistoria skrivs!bottom of page