top of page

Julmagi på Skeppsholmen 

- Unika julupplevelser i hjärta av Stockholm!

Stockholms pampigaste julupplevelse i Eric Ericsonhallen!

Eric Ericsonhallen erbjuder en atmosfär utöver det vanliga för att skapa en minnesvärd julupplevelse för ert företag.

Här kan ni njuta av ett smakfullt julbord, festliga aktiviteter och enastående underhållning. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa er att planera och genomföra årets mest minnesvärda julfest i Eric Ericsonhallen.

Julfest
Vackra utsikten
Glasverandan: Julfest med Stockholms bästa utsikt!

Innan ni går in i festvåningen, njut av ett glas bubbel, varm äppeldryck eller het glögg. Festvåningen har tolv stora fönster som erbjuder hisnande utsikt över Djurgården och Strandvägen. Välj mellan flera serveringar vid bordet eller ett hantverksmässigt smakfullt julbord. Avsluta kvällen med dans och fest i galeasens mystiska scenrum. Det här är en upplevelse man minns!

Mindepartementet:
En julfest med charm! 

Välkomnas med rykande varm glögg bland marschaller i gammal varvsmiljö. Här väntar en julupplevelse med ett fylligt julbord och en generös bar. Smakerna är klassiska med en modern twist. Dansgolvet är perfekt för att dansa in julen. När kvällen lider mot sitt slut kan ni njuta av en promenad över Skeppsholmsbron med ett gnistrande Gamla Stan som kuliss. Det blir en oförglömlig jul på Stockholms närmsta skärgårdsö!

Skeppsholmsgruppen_137.jpg
sittandes bröllopsmiddag
Segelsalen:
En historisk julupplevelse! 

I Segelsalen ute på Skeppsholmen kan ni njuta av julbordet omgivna av segeldukar och doften av tjära. Här, på golvtiljor från 1700-talet, är möjligheterna många. Efter middagen kan ni flytta er till Tackelkammaren och fortsätta festen på dansgolvet och i baren. En unik historisk atmosfär ger er en minnesvärd och mysig julupplevelse!

shutterstock_54041293.jpg

Boka en minnesvärd julupplevelse i Stockholm! 

bottom of page