top of page
lokaluthyring
Terassen

Sommarfest

Boka er företagsfest på Skeppsholmen - ett perfekt val!

Ställ till med en fantastisk sommarfest för Era medarbetare och kollegor. Skeppsholmen är den perfekta platsen. Med en unik atmosfär och fantastiskt läge mitt i Stockholm. Sommarfesterbjudandet gäller dessa lokaler som alla har sin unika charm.

Läs mer och boka er sommarfest här

Lokaluthyrning

Vi hyr ut våra lokaler till allt i från tv produktioner till galafester.  Alla lokaler vi erbjuder, förutom Eric Ericsonhallen, har mestadels verksamheter dagtid, så vi hyr ut dem kvällstid.  Lokalerna är var för sig olika och unika, med ett fantastiskt läge mitt i stan. 

Ska du fira att du fyller år eller disputerat. Ska företaget ha en kick-off eller julfest. Vill du ställa ut dina konstverk. Behöver din kör en lokal att ha konsert i.  Behöver du en location till ditt film- eller fotoprojekt. Ska du gifta dig. 

 

Välj Skeppsholmen som plats, för vad det än är du skall fira eller arrangera så har vi lokalerna!

restaurangen_utsikt_f_albin-dahlstrom_1500px.jpg
Knferenser
Stora_lokalen_webb.jpg

Konferenser 

Vi erbjuder konferensmöjligheter i samtliga lokaler. 

Speciellt lämpligt konferenshus är Mindepartementet med sina rymliga lokaler plus grupprum. 

Läs mer under fliken Mindepartementet.

Bröllop

Skeppsholmen är en magisk plats mitt i city med vacker utsikt åt alla håll. Vi erbjuder bröllopspaket i alla våra lokaler. Du kan få ett storslaget bröllop i Eric Ericsonhallen, eller ett familjärt och maritimt i Segelsalen. Ett bröllop med Stockholms vackraste utsikt erbjuder vi på Malins Moderna. Vår pärla Glasverandan, med vackra fönster runtom, erbjuder vi exklusivt några veckor på sommaren. På Bergrummet kan du ha ett riktigt coolt bröllop med något utöver det vanliga.

 

Lokalerna kan också kombineras med kanske en bröllopsmiddag i Eric Ericsonhallen följt att

efterfest i Bergrummet.

 

1-14.jpg
Bröllop
AA9I2269.JPG.jpg

Minnestund &
begravning

Eric Ericsonhallen är en vacker och stämningsfull plats för avsked. Här kan ni hålla både religiösa och borgerliga ceremonier, och även välja att stanna för en minnesstund efteråt.

 

Lokalen är utrustad med både flygel och orgel och har en kapacitet för sällskap för allt mellan 20 till 400 gäster. Vi hyr ut dagtid fram till klockan 14.00 eller kvällstid fram till 20.00.

 

Vi kan även ordna minnesstunder i våra andra lokaler om så önskas.

 

Tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Minnestund
Utställningar

Utställningar

Ska du ordna en utställning? Vad passar bättre än att ha den på Skeppsholmen som är en kulturö med allt från Konsthögskolan till Moderna Museet. 

 

Kontakta oss så hjälper vi dig att iscensätta dina ideér.

 

Fotoutställning
shutterstock_54041293.jpg

Julbord

Julbord på Skeppsholmen!

Mitt i stan men ändå med en skärgårdskänsla.  Här kan du ha julfest för det mindre sällskapet samt för upp till 500 personer. 

Läs mer
Julbord

Konserter

Ska du arrangera en konsert? Hör av dig till oss och berätta vad ni tänker er för upplägg så guidar vi er till rätt lokal. Vi kan även producera konserter åt er om ni önskar. Varför inte bjuda era kunder eller anställda på en privat julkonsert?

 

Eric Ericsonhallen hyrs ofta ut till olika typer av körer och musikproduktioner. Vill du gå på en konsert, gå in och kika här på konsertutbudet. https://ericericsonhallen.se/konsert/

Rockkonsert
konserter
Skeppsholmen_Mönster_1_Blue_10.jpg

Vill du diskutera ett projekt
eller har du några roliga ideér som du vill utveckla?

bottom of page