Trerättersmeny

När du bokar vår trerättersmeny får du och ditt sällskap möjligheten att välja en förrätt, en varmrätt och en efterrätt från vår fasta meny – allt till ett fast pris:

585 kr per person

För en enhetlig och smidig matupplevelse serveras samma meny till hela sällskapet.

Förrätt

Vit och grön sparriscocktail med löjrom, vit soja, marcona mandlar citrus och ätliga blommor.
Kallrökt laxcheesecake med forellrom, färskost, rädisor, gräslök på rågbrödsbotten.
Hjorttartar med syrad svamp, senapsmajonnäs, friterad kapris, hyvlad parmesan och jordärtsskockachips.

Varmrätt

Rimmad lättbakad svensk fjällröding (från Landö) med champagne och gräslöksveloute, forellrom, sötpotatis, säsongens grönsaker, cruditesallad och örtslungad potatis.
Helstekt kalventrecote med dragonkräm, säsongensprimörer och gremolatarostad potatis och barolosky.
Kryddstekt svensk gårdsgris med sherryvinägersky, säsongens grönsaker och tryffelpotatispuré.

Efterrätt

Bakad choklad med salt kola, vaniljkräm med färskost, svenska bär, halloncouli och smulade drömmar.
Pavlova med rabarberkompott och färska bär, maräng, vaniljkräm, halloncouli och vispad grädde.
Bakad cheesecake med brynt smör på mandelbotten, inkokta päron, choklad och pepparmynta.

Samtliga rätter går att få vegetariska/veganska.

Tillvalsmeny

Vill ni sätta en extra personlig touch på er måltid? Då kan ni även välja rätter från vår tillvalsmeny. Priset för tillvalsrätter anges inom parentes och adderas till det ordinarie priset för trerättersmenyn. På så sätt kan ni enkelt anpassa er middag efter smak och önskemål!

Förrätt 

Skagenröra med smörrostad krutong av brioche, löjrom, pepparrot och dil. (+55kr) 
Carpaccio på svensk nöt (Nötrulle) med tryffelkräm, stekta brödsmulor, inlagda sommarbetor och körvel (+55kr) 
Burrata med lättsyrade cocktailtomater, chimichurri, jordgubbar, rökta mandlar, thaibasilika (+55kr) 
Gubbröra med brynt smör, rädisa, gräslök och citron på danskt rågbröd (+35kr) 
Tonfisktataki, picklad svamp, avokadokräm, krispiga gulbetor, svamp och sojadressing med shisokrasse (+65kr) 
Sotad spetskål med misocrème dubbel, forellrom och brynt smör, toppad med sesam och persilja (+45kr) 

Varmrätt

Kryddbakad norsk kummel med skaldjursveloute, löjromsvinägrett, vittoppigga rädisor samt örtslungad färskpotatis (+115kr) 
Grillad svensk biff ”ras el hanout” med ädelostsmör, rostade hasselnötter, krispig schalottenlök, sherrysky, rostad potatis och säsongsprimörer (+85kr) 
Stekt svensk ryggbiff, smörstekt svamp, bakad kvisttomat, dragonkräm, sherrysky, rotfruktkrisp och gremolataslungad potatis (+85kr) 
Kryddbakad svensk gösfilé (Mälaren), stekta kantareller, vitvins- och löjromssås, crudite på säsongenssallad, rostade hasselnötter och kokt dillpotatis (+95kr) 
Helstekt svensk kalventrecote, souterad shitake, semibakad tomat, picklad rotselleri, rökt tryffelsmör, rödvinssås, krispig schalottenlök och rostad potatis (+55kr) 

Efterrätt

Ostbricka med krämig brieost, blåmögelost, lagrad comte, frasigt kex, gröna och röda vindruvor (+55)
Äppelkaka med vispad vaniljkräm och rostad vit choklad (+25)
Citron och fläderpannacotta med smulade drömmar och halloncouli (+15)

Samtliga rätter går att få vegetariska/veganska.

Vegetarisk Trerättersmeny

Vår vegetariska trerättersmeny erbjuder noggrant utvalda rätter som lyfter fram det bästa från växtbaserade råvaror. Menyn går även att få helt vegansk och serveras till hela sällskapet, vilket garanterar en enhetlig och välkomponerad måltid.

Denna meny kan inte kombineras med vår ordinarie meny och har ett fast pris:

495 kr per person

Förrätt

Grön gazpacho med krispiga grönsaker, surdegskrutonger, citron och chiliolja samt persilja
Variation på betor med rostade valnötter, jordärtskockakräm, honungsvinägrett och riven lagrad pecorino
Rödbetscarpaccio med tryffelkräm, inlagda sommarbetor, stekta brödsmulor, parmesankrisp och körvel

Varmrätt

Karamelliserad pumpa, picklad endiv, rödbetskräm, bakad getost, brynt smör, pinjenötter och örtslungad potatis
Grillad ostronskivling med smörade grönsaker, buerre blanc, granatäpple, rostade hasselnötter, syrlig tomatsalsa och potatisterrine
Grillad spetskål, ljummen sallad på haricotverts och vaxbönor, syrad fänkålscrudité, rostade solrosfrön, vegansk ramslöksmajonnäs och gremolatarostad potatis

Dessert

Äppelkaka med vispad vaniljkräm och rostad vit choklad
Yoghurt- och fläderpannacotta med sommarens bär, smulade drömmar och oxalis
Skuren frukt slungad i cointreaulag och lättvispad grädde och halloncouli

Unika event och mötesmiljöer i vacker historisk miljö, mitt i hjärtat av Stockholm city.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter eller erbjudanden från oss.

Följ oss